Workshops

Ruime keuze

Het Nederlands Acrobatiek Festival staat bekend om zijn ruime keuze aan workshops. Er zijn 10 workshoprondes met ca. 20 workshops per ronde. Workshops duren 1,5 uur. Naast acrobatiek zijn er doorgaans ook workshops die een link hebben met acrobatiek.

Het volgen van een workshop is geheel naar eigen inzicht en op eigen risico; het is daarom van belang dat deelnemers de instaptrucs kunnen en met aandacht de aanwijzingen van de workshopdocent opvolgen.

Als je zelf een workshop wilt geven, kun je dit aangeven bij het inschrijven! En als je al een ticket hebt, kun je het aangeven op je on line ticket.

Instaptrucs - Om aan de trucs in de workshops te kunnen werken, moet je bij het begin van de workshop tonen dat je bepaalde trucs of vaardigheden beheerst (zonder hulp of vangers). Dit noemen we instaptrucs of in het Engels: prerequisites (ook wel afgekort tot: pre-reqs).
Een workshop geven - Als je een workshop wilt geven, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier. Bedenk dat de voertaal Engels is. Voor de effectiviteit van je workshop moet je voor de deelnemers instaptrucs opgeven. (Engels: pre-requisites). Het is van belang dat die zo zijn gekozen dat degenen die ze beheersen een uitdaging kunnen ervaren in je workshop, maar niet onmachtig zijn er zinvol aan te werken.
Veiligheid - Bedenk bij de voorbereiding van je workshop voor elke oefening of truc wat de vang-aanwijzingen zijn en breng die bij de deelnemers uitdrukkelijk onder de aandacht.
Je workshop(s) aanmelden - Vermeld je naam, de titel van je workshop, de beschrijving ervan en de instaptruc. Voeg een foto van jezelf bij, zodat deelnemers je kunnen vinden. 
Vergoeding workshop - Als docent krijg je een vergoeding van € 25,-  per workshop als je alleen bent en als je met twee of meer docenten bent krijgen jullie samen € 40,-. Voor de vergoeding kun je je aan het einde van de dag melden bij de balie.
Verdere informatie - Heb je vragen, stuur ons dan een e-mail of bel 06-53642880. Heb je je al ingeschreven voor het festival, maar ben je vergeten je aan te melden voor het geven van een workshop dan kun je dat alsnog doen.