Workshops

Ruime keuze

Het Nederlands Acrobatiekfestival staat bekend om zijn ruime keuze aan workshops. Er zijn 10 workshoprondes met ca. 12 workshops per ronde. Workshops duren 1,5 uur. 

Naast acrobatiek zijn er doorgaans ook workshops jongleren, tissu, acroyoga, slack-line etc.

Het volgen van een workshop is geheel naar eigen inzicht en op eigen risico; het is daarom van belang dat deelnemers de gegeven aanwijzingen van de workshopdocent opvolgen en de docent ook met respect behandelen.

Als je een workshop wilt geven, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier!

 

Instaptrucs: om workshops te kiezen op je niveau

Om aan de trucs in de workshops te kunnen werken, moet je bij het begin van de workshop tonen dat je bepaalde trucs of vaardigheden beheerst (zonder hulp of vangers). Dit noemen we instaptruc(s) of in het Engels: required skills of pre-requisites (ook wel afgekort: pre-reqs).

 

Een workshop geven

Als je een workshop wilt geven, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier. Bedenk dat de voertaal Engels is. 

Voor de effectiviteit van je workshop moet je voor de deelnemers instaptrucs opgeven (Engels: required skill/pre-requisites/ pre-reqs). Het is van belang dat die zo zijn gekozen dat degenen die ze beheersen een uitdaging kunnen ervaren in je workshop, maar niet onmachtig zijn er zinvol aan te werken. Denk hier dus goed over na.

 

Veiligheid

Bedenk bij de voorbereiding van je workshop voor elke oefening of truc wat de vangaanwijzingen zijn en breng die bij de deelnemers uitdrukkelijk onder de aandacht.

 

Je workshop(s) aanmelden

Vermeld je naam, de titel van je workshop, de beschrijving ervan en de instaptruc. Voeg een foto van jezelf bij, zodat deelnemers je kunnen vinden.

 

Vergoeding workshop

Als docent krijg je een vergoeding van € 20,-  per workshop als je alleen bent en als je met twee of meer docenten bent krijgen jullie samen € 30,-.

Voor de vergoeding kun je je na afloop van je workshop melden bij de balie.

 

Verdere informatie

Heb je vragen, stuur ons dan een e-mail. Heb je je al ingeschreven voor het festival, maar ben je vergeten je aan te melden voor het geven van een workshop dan kun je dat hier alsnog doen.