Workshops

Het aanbod

Het Nederlandse Acrobatiek Festival is uitgegroeid tot één van de grootste internationale Acrobatiek festivals met top docenten. Er is een ruime keuze aan workshops. Er zijn 10 workshoprondes met ca. 20 workshops per ronde. Workshops duren 1,5 uur. Naast acrobatiek zijn er doorgaans ook workshops die een link hebben met acrobatiek.

Er zijn verschillende levels, die duidelijk worden aangegeven in het programma. Nieuw dit jaar zijn onze Nederlandse Helden. Acrobatiek in Nederland heeft een jarenlange historie en we zijn trots op onze docenten. Zij behoren tot de top in de wereld. Om echte Nederlandse acrobatiek te ervaren kun je in het programma zoeken naar onze Hollandse Helden.

Instaptrucs Om aan de trucs in de workshops te kunnen werken, moet je bij het begin van de workshop tonen dat je bepaalde trucs of vaardigheden beheerst (zonder hulp of vangers). Dit noemen we instaptrucs of in het Engels: prerequisites (ook wel afgekort tot: pre-reqs).

Ben je zelf docent, geef een workshopAls je een workshop wilt geven, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier. Bedenk dat de voertaal Engels is. Voor de effectiviteit van je workshop moet je voor de deelnemers instaptrucs opgeven. (Engels: pre-requisites). Het is van belang dat die zo zijn gekozen dat degenen die ze beheersen een uitdaging kunnen ervaren in je workshop, maar niet onmachtig zijn er zinvol aan te werken.

Veiligheid Bedenk bij de voorbereiding van je workshop voor elke oefening of truc wat de vang-aanwijzingen zijn en breng die bij de deelnemers uitdrukkelijk onder de aandacht.

Je workshop(s) aanmelden Vermeld je naam, de titel van je workshop, de beschrijving ervan en de instaptruc. Voeg een foto van jezelf bij, zodat deelnemers je kunnen vinden. 

Vergoeding workshop Als docent krijg je een vergoeding van € 25,-  per workshop als je alleen bent en als je met twee of meer docenten bent krijgen jullie samen € 40,-. Voor de vergoeding kun je je aan het einde van de dag melden bij de balie.

Verdere informatieHeb je vragen, stuur ons dan een e-mail: info@akrobatiek.nl. Heb je je al ingeschreven voor het festival, maar ben je vergeten je aan te melden voor het geven van een workshop dan kun je dat alsnog doen.