Maatregelen COVID-19

Op dit moment wordt iedereen getroffen door het virus en door de maatregelen die genomen worden om het virus in te dammen. Wij hopen dat het festival door kan gaan en een keerpunt kan markeren in de crisis die we nu doormaken. We kunnen nu nog niet overzien hoe de werkelijkheid er eind mei uit zal zien. Toch vinden we het te vroeg om nu al te besluiten om het festival niet door te laten gaan: als het moet dan stoppen we, maar zo lang we kunnen houden we hoop dat we door kunnen gaan.

Concreet hebben we nu het volgende besloten: op 25 april hakken we de knoop definitief door, pas dan besluiten we om eventueel definitief te stoppen met het organiseren. De criteria die we hanteren zijn: de overheid staat tegen die tijd weer toe dat er grote bijeenkomsten worden gehouden en er zijn genoeg deelnemers die betaald hebben.

Je krijgt dan ook een verzoek om je inschrijvingsgeld te betalen. Daarbij is de afspraak dat we het hele inschrijfgeld aan je terugbetalen als we op 25 april moeten besluiten het festival te staken.