Inschrijven

Welkom op de pagina voor de inschrijving van het Nederlands Acrobatiek Festival 2019 in Arnhem. De voor-inschrijving was open van 1 tot en met 10 maart, iedereen die zich daar heeft opgegeven heeft een ticket! We hebben zelfs nog een aantal plekken over, daarom gaan de inschrijvingen op zondag 17 maart om 20.00 weer open. Iedereen die graag aan het festival deel wil nemen kan zich inschrijven.

 

 

Belangrijk: Als alle tickets verkocht zijn beginnen we met een wachtlijst.

Om te voorkomen dat mensen tot kort voor het festival wachten met zich terugtrekken, krijgt men twee weken om te betalen. Is er dan nog niet betaald, dan komt hij/zij op de wachtlijst. 

Individueel inschrijven: Iedereen moet zich individueel inschrijven en krijgt een persoonlijke code om in te checken. Jongeren en kinderen onder de 18 jaar moeten worden ingeschreven samen met een oudere deelnemer.

Betaling: Ongeacht of je in een EURO-land woont of niet, kun je met een online transactie betalen na uitnodiging van de organisatie. Het is mogelijk te betalen met creditcard, iDeal.
Bij annulering wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald, tenzij de wachtlijst dit toelaat. In dat geval worden er administratiekosten in rekening gebracht.

Na de betaling kan het geruime tijd duren voordat je een bevestiging ontvangt. Controleer ook je spamfolder.

Beste Acrobaat. Voorlopig is het registratiesysteem gesloten (voor nieuwe registraties).