Organisatie Nederlands Acrobatiekfestival 2018

Acrobatiekfestival 2018 - een unieke editie!

Uiteraard zullen ook wij ervoor zorgen dat dit Acrobatiekfestival onvergetelijk gaat worden. Maar wat dit jaar extra uniek maakt, is dat wij in een groot, hecht team werken. De organisatie is nu letterlijk: door circus, vóór circus. Iedereen werkt hier op vrijwillige basis aan mee. Al jaren gaat een groot deel van het team met veel plezier naar de verschillende circusfestivals in binnen- en buitenland en vele leerlingen, docenten en anderszins betrokkenen hebben al aangegeven bereid te zijn om zich in te willen zetten voor de organisatie van het Acrobatiekfestival. Een paar van onze organisatoren heeft in 2016 in de organisatie gezeten van het grootste jongleerfestival van Europa, de European Juggling Convention (EJC).

Wat ook uniek is, is dat dit jaar het Nederlands JongleerFestival (NJF) óók door Circus Amersfoort wordt georganiseerd. Dit is nog nooit gedaan, terwijl de festivals altijd een week na elkaar plaatsvinden. Het NJF vindt plaats van 10 tot en met 13 mei 2018. Het gezamenlijk organiseren van de festivals kent vele voordelen die zeker voor jullie als bezoekers gunstig zullen zijn!

E-mail Nederlands Acrobatiekfestival:

Gebruik dit e-mailadres voor vragen, opmerkingen of andere zaken omtrent het Nederlands Acrobatiekfestival 2018.

 

Circus Amersfoort

Leden van onze organisatie komen allemaal bij Circus Amersfoort vandaan, of hebben anderszins banden met Circus Amersfoort. Circus Amersfoort is een jeugdcircus dat in 2004 is opgericht door twaalf acrobaten. Ondertussen is Circus Amersfoort uitgegroeid tot een van de grootste jeugdcircussen van Nederland, met wekelijks tien lesgroepen, een eigen circuspand op de Wagenwerkplaats, een jaarlijks circuskamp, een jaarlijks voorstellingsweekend en een jaarlijkse theatervoorstelling in theater De Lieve Vrouw. Ondanks dat Circus Amersfoort is opgericht als een jeugdcircus, zijn er inmiddels ook meerdere jongeren- en volwassenengroepen.

 

Overkoepelende organisatie: Stichting Nationale Akrobatiek Federatie

Stichting NAF is de overkoepelende organisatie die het NAF onder andere mogelijk maakt. Ook ondersteunt het acrobatische initiatieven, onderhoudt nauw contact met alle acrobaten in Nederland, en is tevens informatiepunt voor alle acrobatische aangelegenheden in Nederland zoals opleidingen, cursussen, festivals en voorstellingen. Voor meer informatie, zie de website: www.stichtingnaf.nl.