Eten & Drinken

Kollectief RampenplanHet eten (ontbijt, lunch en diner) wordt verzorgd door het Kollectief Rampenplan, een vrijwilligersorganisatie die met toewijding vegetarische maaltijden verzorgt met zoveel mogelijk biologische producten. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediƫnten, horen we het graag (aan te geven op het inschrijfformulier). Waar mogelijk probeert Rampenplan hier rekening mee te houden.

Tweede keer opscheppen: gebruik hetzelfde bord
Heb je na de eerste ronde nog niet genoeg? Haal gerust een tweede keer, maar gebruik hetzelfde bord. Let wel even op of iedereen al een eerste ronde heeft gehad.

Over ons: RampenplanAl onze koks zetten zich vrijwillig in om het koken voor anderen en voor campagnes te ondersteunen. Al meer dan 25 jaar koken we voor de acrobaten op dit festival. Het festival geeft ons een financiƫle basis om te koken voor maatschappelijke projecten.

Net als u zijn wij ook maar mensen, misschien iets minder behendig maar net zo hard aan het werk. Kom naar ons toe als je vragen hebt of als je iets nodig hebt. Als je ziet dat we hulp nodig hebben, help ons dan een handje.

Dank u en geniet van uw maaltijd!

Koffie, thee, limonadeGedurende de hele dag is er koffie, thee en limonade.


VrijwilligersNet als andere jaren heeft Rampenplan flink wat hulp nodig, bijvoorbeeld bij het uitserveren van de maaltijden en de afwas. Meer informatie hierover:  vrijwilligerstaken.