De nieuwe editie van het Nederlands AcrobatiekFestival staat voor de deur!

Data: 18, 19, 20 en 21 mei 2018

Locatie: Sportpark Bokkeduinen, Amersfoort

 

Het Nederlands Acrobatiekfestival is een vierdaags festival dat jaarlijks tijdens het Pinksterweekend plaatsvindt. Aankomend jaar valt het Acrobatiekfestival in het weekend van 18 t/m 21 mei 2018. Op het Acrobatiekfestival komen jaarlijks zo’n 800 beginnende en gevorderde acrobaten samen. Deze deelnemers komen van over de hele wereld en zijn van alle leeftijden en achtergronden; gezinnen met kinderen, jongeren en volwassenen, professionele acrobaten, artiesten, hobbyisten en alles daartussen. Het festival is gebouwd op het geven en volgen van stimulerende, uitdagende en interessante acrobatiekworkshops. Andere circusdisciplines komen ook aan bod.

 

Nieuw:

Nu ook jongleren in Amersfoort! Jongleren is leuk, jongleren is tof, ook voor acrobaten! Dit jaar organiseert Circus Amersfoort zowel het Nederlands Acrobatiekfestival als het Nederlands Jongleerfestival. Het Nederlands Jongleerfestival is van 10 tot en met 13 mei 2018. Wil je voordat je gaat acrobatieken je jongleervaardigheden verbeteren? Plak er een weekendje Jongleerfestival aan vooraf!

Beide festival zullen op precies dezelfde locatie worden gehouden, alleen vinden ze een week na elkaar plaats. Maak gebruik van deze unieke kans om twaalf dagen achter elkaar de circusvibes te voelen in het prachtige Amersfoort.

Hoe kun je hiervan profiteren? Als je naar beide festivals gaat, is de unieke limited edition festivaltrui met een te gek awesome logo (die nergens anders te koop is!) geheel van jou! Voor meer informatie en aanmelding: www.nederlandsjongleerfestival.nl.

Disclaimer: voor beide festivals geldt dat je ook als totale beginner van harte welkom bent!